Ponyvás kisteherautó bérlés bútorszállítás esetén

Ponyvás kisteherautó bérlés bútorszállítás esetén

Ponyvás kisteherautó bérlés költözés esetén

Valójában évekig fel sem merült bennem annak a lehetősége, hogy esetlegesen majd egyszer szükségem lesz egy ponyvás kisteherautó bérlésére, hiszen el sem tudtam képzelni olyan jellegű helyzetet, amikor ezt az opciót szükségesnek éreztem volna. De a napokban, amikor elkezdtük a vidéki kis nyári házunk berendezését, rá kellett döbbennünk arra, hogy bizony el kél egy nagyobb autó a segítségünkre, így azonnal a gépkocsi bérlés opciója mellett döntöttünk, hiszen ezt tartottuk a lehető legjobb alternatívának, minden más opció mellett. Így több napra ki kölcsönöztük és mind az új bútorokat, amiket éppen vásároltunk, mind a régebbieket, melyeket a nyári házunkba vittünk le egy ponyvás kis teherautóval szállítottuk le. Számunkra hatalmas segítséget jelentett ez a szolgáltatás ugyanis valójában, nem tudtuk volna máshogyan megoldani a költözés menetét. Így egyértelmű volt, hogy ezt a szolgáltatást válasszuk. Az alábbiakban a ponyvás kisteherautó bérlésének a menetéről írnék pár szót.

A ponyvás kisteherautó bérlésének a menete

Az egész folyamat valójában igazán egyszerű menettel bír. Mindössze annyi az elsődleges feladatunk, hogy online utána kutatunk annak, hogy a városunkon esetleg a kerületünkön belül, hol van lehetőség az adott autó igénybe vételére, amely jelen esetben a ponyvás kisteherautó bérlése. Itt úgy gondolom, több szempont alapján is érdemes tájékozódni és semmiképpen sem csak egy véleményre hagyatkozni, mert egy vélemény alapján könnyen „megüthetjük a bokánkat”. Ajánlatos utána nézni az adott cégek kínálatának már előre, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy mindenhol található a számunkra megfelelő autó. Gyakorta előfordul ugyanis, hogy egy adott autó kölcsönző cég, csakis egy autó típusra van specializálva. Illetve szerintem nem árt a cégről és a szolgáltatásáról adott értékeléseket és véleményeket is átolvasni, mivel ezek általában alapvetően igaz képet adnak a valóságról és a felmerült negatív tapasztalatokról. Hozzá tenném, hogy az is gyanús lehet, ha abszolút nem találunk negatív visszajelzéseket, ugyanis akkor elképzelhető, hogy törlik az ilyen jellegű hozzászólásokat a valóság ferdítésének az érdekében.

A kölcsönzés mente rendkívül egyszerű. Miután megtörtént az online lecsekkolása a helynek, el kell látogatni a helyszínre, ahol a kiválasztott autót kaució és kölcsönzési összeg lerakása után, azonnal igénybe is lehet venni. Itt szerződéskötés keretein belül előre meg határozzuk azt, hogy hány napra vesszük igénybe a kocsit és, hogy napi hány kilométert lehet megtenni a járművel és annak túllépésének az esetében erre mennyit kell ráfizetni kilométerenként. Amennyiben ezek a kérdések tisztázódtak semmi sem állhat útjában az autó kölcsönzésének. Amint pedig ez a folyamat megtörtént már útnak is indulhatunk az újdonsült teherautónkkal.

Fontos megemlíteni, hogy a ponyvás kisteherautó bérlésének a visszaszolgáltatási menete is ugyanilyen egyszerű, mint a kölcsönzésé.  Miután vissza visszük a kölcsönzés lejártával az autót (lehetőleg olyan állapotban, ahogyan elhoztuk) visszakapjuk a kaució összegét és már végeztünk is a folyamat egészével. Akit bővebben érdekelne az autó kölcsönzés menete és lehetőségei az bátran látogasson el a http://www.hatarauto.hu/tehergepkocsik/ weboldalára, ahol bővebb tájékoztatást nyújtanak a ponyvás teherautó bérlés szolgáltatásáról.

 Személyes tapasztalatok a ponyvás kisteherautó bérléséről

Számunkra ténylegesen hatalmas segítséget jelentett a teljes folyamatban a ponyvás kisteherautó bérlése. Hiszen alapjaiban könnyítette meg a teljes folyamat egészét, így pedig mindössze pár nap alatt meg tudtuk oldani a teljes nyári lakóházunk berendezését. Ugyanis ennek az opciónak a segítségével folyamatosan tudtuk hordani le a cuccokat kocsival Balatonra, így az időnket is mi magunk osztottuk be, illetve mondanom sem érdemes anyagi szempontból is sokkalta jobban jöttünk ki, mivel abszolút magunknak oldottuk meg a teljes folyamatot.

Én személy szerint minden költözésen gondolkozó embernek meleg szívvel ajánlom az ponyvás kisteherautó bérlésének a szolgáltatását, ugyanis nagyon meg tudja könnyíteni a költözés teljes folyamatát a folyamat elejétől egészen a végéig. Mindenképpen úgy gondolom, hogy érdemes az adott. szolgáltatást igénybe venni, hiszen nagyon nagy segítséget tud jelenteni az, ha nem, kell másokra támaszkodnunk ilyen esetben, hanem minden szempontból a saját magunk urai lehetünk a költözés teljes időszaka alatt. Hiszen egy nyugodt stressz mentes költözés akár a legszebb emlékeink közé is tartozhat az évek során.