Milyen egy igazi Tommy Hilfiger szemüveg?

Milyen egy igazi Tommy Hilfiger szemüveg?

Ha szemüveg, akkor legyen Tommy Hilfiger szemüveg?

A szemüveg olyan eszköz, amely a látás javítását, a szem mechanikai-, fény-, illetve ibolyántúli sugárzás elleni védelmét szolgálja. És emellett megalapozza a megjelenésünket is. Fiatalon sokan úgy érezzük, hogy szemüveget viselni kellemetlen. Nem érezzük jól benne magunkat. Szégyelljük, hogy szemüveget kell viselnünk. Erre megoldást nyújthat, ha olyan keretet választunk magunknak, amelynek viselése növeli az önbizalmunkat. Mindenkinek jól áll a szemüveg. A titok nyitja, hogy megtaláljuk azt a fazont, amely a legjobban illik az arcformánkhoz. S mivel a szemüveg hosszútávra szól, törekedjünk arra, hogy a keret, amit választunk jó minőségű legyen.  Egy Tommy Hilfiger szemüveg értékét nem a márkanév adja, hanem a minőség, és szakértelem, ami mögötte van. Ha valaki azt mondja nekünk, hogy jobban nézünk ki a szemüvegünk nélkül, közöljük vele, hogy ő is jobban néz ki, amikor nincs rajtunk a szemüveg. A szemüveg ugyanis öltöztet. Egy Tommy Hilfiger szemüveg pedig nem csak hozzátesz a megjelenésünkhöz, de arról is árulkodik, hogy komolyan vesszük a viselését. Legyen a szemüveg a védjegyünk. Magabiztosan és büszkén viseljük.

Milyen stílusú egy Tommy Hilfiger szemüveg?

Egy valamire való szemüveg sajnos nem olcsó. Cserébe viszont biztosak lehetünk a minőségben. Akár dioptriás lencsékre van szükségünk, akár a szemünket szeretnénk megóvni a káros környezeti hatásoktól, megtalálhatjuk a nekünk ideális Tommy Hilfiger szemüveget. A márka több, mint harminc éve a piacvezetők közé tartozik, ami összetéveszthetetlen stílusának és minőségének is köszönhető. Valamennyi keret fajtát megtalálunk a kínálatukban, legyen szó Wayfarer (azaz trapéz), a Butterfly/Panto (kerek) vagy a Cat-eye (háromszög) stílusról.  Minden Tommy Hilfiger szemüveg kerete minőségi műanyagból és fémből készül, amelyeket gazdag színválaszték jellemez. Ennek köszönhetően nem csak a középkorú férfiak és nők, de a fiatalabbak, sőt az idősebbek is megtalálhatják azt, amelyik megfelel az ízlésüknek és kellően kényelmes a viselésük.

Miért jó a Tommy Hilfiger szemüveg?

A sportos, elegáns jegyek könnyedén párosíthatóak a különböző stílusokkal. Arról nem is beszélve, hogy kisebb eséllyel találjuk szembe magunkat vele az utcán. Szinte a márka védjegyévé vált a függőleges csík és kék-fehér-piros használata, amely megtalálható a keretek cimkéin is. De a Tommy Hilfiger szemüvegek nem csak ezekben a színekben kaphatóak. A szolid fekete és barna keretválasztékon túl vagány, fiatalos színekkel is találkozhatunk, mint a kék vagy a sárga. Divatos egészségügyi kiegészítők, amelyek minőségi, UV- szűrős, vékonyított lencsékkel rendelkeznek, amelyeket szennyeződés- és portaszító réteggel vontak be. A minőség ígéretéhez hozzátartozik az is, hogy kizárólag hitelesített műhelyekben helyezik bele a Tommy Hilfiger szemüveg keretjeikbe a lencséket. Ezeknél az árkategóriáknál a forgalmazók is vállalnak bizonyos időtartamú garanciát, de ezzel sose éljünk vissza.

Vigyázzunk a Tommy Hilfiger szemüvegünkre!

A Tommy Hilfiger szemüveghez keményített tok is jár, vagy vásárolható. Mindig tegyük vissza ebbe a tokba, hogy hosszúéletű legyen. Különösen akkor, ha teli táskával járunk mindenhova. Bár a gyártői minőség adott, de a használat megviseli a szemüvegeket. Határozott időre szólnak, amelynek hossza elsősorban a mi alaposságunkon múlik. Ezért először is soha ne helyezzük le a lencsével lefelé, mert maradandó mechanikai károsodás éri a lencsét, ami ellen a karcmentesítő réteg sem nyújt védelmet! Ing-vagy más zsebbe tenni valóságos bűn egy szemüveget.

Egy hagyományos műanyag keret anyaga néhány év (nagyjából három) kiszárad, elöregszik. Ennyi idő után a keretet már nem lehet megmunkálni. Ezért érdemes jobb minőségű anyagból választani a keretet. Ha használat közben két kézzel operálunk, és nem egy kézzel próbáljuk feltornázni magunkra, akkor hosszú távon a segítségünkre lesz. Az egykezes használat miatt a keret elferdülhet, a csavarok kilazulhatnak, aminek előbb-utóbb az lesz a vége, hogy viselhetetlenné válik a szemüveg. Ugyanígy legyünk gondosak a Tommy Hilfiger szemüveg lencséivel is. Lehetőség szerint csak az optikai szaküzletekben kapható speciális tisztító folyadékokkal és kendőkkel tisztítsuk őket és soha ne szárazon. Ha szárazon állunk neki megtisztítani őket, akkor az apró porszemcsék megsérthetik a lencsék felszínét. karcmentesítő réteg a száraz dörzsölés során lekophat, és tovább már nem nyújt védelmet a mechanikai sérülésekkel szemben. Ezért jó, ha mindig van nálunk nedvesített törlőkendő.

Ha gyermekünket szeretnénk meglepni egy Tommy Hilfiger szemüveggel, érdemes beszereznünk egy madzagot is hozzá. Azonban tanítsuk meg a gyermeknek, hogy ha a nyakában viseli épp, akkor is vigyázzon arra, hogy ne ütődjön össze-vissza mindenhez, például az asztalhoz, mert akkor sérül a keret és a lencse is. Jó alkalom ez arra, hogy megtanuljon felelősséget vállalni a dolgaiért.