Fotóstúdió bérlés a professzionális portfólió érdekében

Fotóstúdió bérlés a professzionális portfólió érdekében

Miért fontos a portfólió fotó készítéséhez fotóstúdió bérlése?

Valószínűleg sok lány álmodozik arról, hogy majd egyszer belecsöppenhet a modellek fényűző csodálatos világába. Elképzelik, hogy majd valahol az utcán felfedezik őket és onnantól fogva nincsen megállás a hírnévig. Úgy hiszik azonnal jobbnál-jobb fotózások, címlapok, kifutók várják az ifjú felfedezetteket, akik minden anyagi költség nélkül ezentúl elképesztően jól keresnek. Elképzelik, hogy csak az ő kedvükért majd egy egész fotóstúdió bérlést vesznek igénybe, ahol fodrászok és sminkesek ugrálják körül a kiválasztottat, minden kívánságát lesve. Végül pedig majd egy fancy újság címlapjáról fog mosolyogni.

Fotóstúdió bérlés a saját tapasztalataim alapján

Nos, saját tapasztalatok alapján ez nem teljesen így van. Minden illúziót lerombolva az, hogy valaki bekerüljön a modell világ tudatába, nagyon kemény munkával, nagyon sok befektetett energiával és komoly anyagi terhekkel fog járni, melyek közül csak egy a fotóstúdió bérlés. Már maga a megkeresés is abszolút máshogyan zajlik, mint ahogyan azt a legtöbben elképzelik, amikor engem kerestek meg, hogy lenne e kedvem modellkedni először elhívtak egy „válogatóra”, ahol a nagyjából száz jelentkezőből kiválasztottak x ideális jelöltet. A kiválasztást egy próbafotózás és egy elbeszélgetést előzte meg, amikor arról kellett pár szóban beszámolni, hogy mi a célod a modellkedéssel, mit szeretnél elérni és mi az, ami motivál abban, hogy hosszútávon ezt a munkát végezd. Miután ez lejátszódott pár napra rá jelentkeztek azoknál, akiket kiválasztottak az együttműködésre. Én abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy a kiválasztottak közé kerültem. Az ügynökség felvette velem a kapcsolatot és portfólió fotózásra invitált, ahol nagyon kedvezményes áron 165 ezer lett volna a fotóstúdió bérléssel egy komplett album 5 szettel, stylisttal, fodrásszal és sminkessel egyetemben. Miután nekem erre akkor nem volt anyagi fedeztem, hiszen valljuk be a legtöbbünknek nincsen 165 ezer forintja a zsebében kénytelen voltam más opció után nézni. Így egy abszolút egyéni alternatívát választottam. Ugyanis arra jutottam, hogy a legegyszerűbb megoldás, ha önmagam oldom meg a fotózást, hiszen aránylag profin sminkelek, a stílusom is visszajelzések alapján jó, a hajamat szintén be tudom lőni, így csupán egy fotósra lesz szükségem, aki segít véghezvinni a tervemet és közreműködik a fotózásban. Így miután az egyik ismerősöm jóformán profi fotós, már csak egy fotóstúdió bérlését kellett megoldanunk, ami megint csak nagyon gyorsan ment, ugyanis egyik kedves ismerősöm ajánlotta nekünk a G3 fotóstúdió bérlés lehetőségét, ahol minden szükséges eszközt biztosítanak az ilyen jellegű munkák kivitelezéséhez. Így egy gyors telefonos konzultáció után lefixáltunk egy viszonylag közeli időpontot, megbeszéltük az igényeinket háttér illetve világítás vonatkoztatásában és már kész is volt az igényeinkre szabott fotózás, már csak a megbeszélt időpontot kellett kivárni, amit mellesleg mi nagyon nagy izgalommal vártunk.

A G3 fotóstúdió bérlése

Mikor a fotózás napján megérkeztünk, már az ajtóban várt minket egy kedves, mosolygós fiatal lány, aki azonnal minden felmerülő kérdésünkre készségesen válaszolt. Miután mi nem igényeltünk sem sminkest, fodrászt, stylistot, sem fotóst ezért csakis a fényekre és a műteremre volt szükségünk. Amikor beérkeztünk a fotóműteremben azonnal láttuk mennyire barátságos környezettel fogadtak minket A szlogenjük a következő „egy nap, ami csak rólad szól, és az eredmény, amit örökre szeretni fogsz!” Ezt maximálisan tanúsítani tudom egy ilyen jellegű fotózás garantáltan olyan élményt nyújt, hogy az emberben szinte az a benyomása születik meg a fotóstúdió bérlés alatt, hogy a világ csakis körülötte forog.

Maga a fotózás menetének az első lépése – mint már az előbbiekben említettem is -, hogy az adott stúdióban egy ingyenesen beregisztrált konzultációt követően megegyezünk az árban és az igényekben, mely a fotózás napján kifizetődő 99 ezer Ft+ ÁFA abban az esetben ha igénylünk plusz szolgáltatásokat, mint fodrász sminkes stb. A végösszeg tartalmaz 6db profin retusált képet, továbbá professzionális sminket, profi fodrászt, illetve stylist, aki személyre szabottan segédkezik a megfelelő ruha kiválasztásában. Amennyiben viszont ezeket a szolgáltatásokat nem igényeljük, automatikusan csökken a végösszeg mértéke is. Annak a ténynek a birtokában, hogy maximálisan tisztában  a fotóstúdió bérlés alatt a fotóstúdió bérlés alatt vagyok azzal, hogy más stúdiók mennyit kérnek el egy adott fotózásért, bizton állíthatom, hogy a g3 fotóstúdió bérlés nagyon kedvező árkategóriában mozog, úgyhogy én meleg szívvel ajánlom az adott fotóstúdiót.

 Úgy gondolom mindenki számára érdekes és maradandó élmény lehet legalább az életben egyszer kipróbálni egy fotóstúdiós fotózást, hiszen tényleg páratlan élményt tud nyújtani.