eOptika a szemüvegesek Kánaánja

eOptika a szemüvegesek Kánaánja

Az eOptikáról általában

 Az E-optika egy alapvetően könnyen használható, online térben levő optikai kereskedelem, mely egészen lenyűgözően hatalmas kínálattal rendelkezik, mind szemüvegre mind kontaktlencsére, mind napszemüvegekre specializálva. Tulajdonképpen mindenféle, fajta ízlés és igény szerinti szemüveg megtalálható itt amilyen csak létezik. Az egészen márkás, alapvetően drága szemüvegektől kezdve a teljesen alapkategóriás típusokig, amit csak el tudunk képzelni. Elsősorban az online katalógusból érdemes tájékozódni, hiszen a kínálat teljessége kizárólag ott található meg, mivel az üzletben csakis korlátozott mennyiségű termék található. Amennyiben az online rendelést választjuk, és nem igénylünk, sem szemvizsgálatot sem hasonló szolgáltatásokat akkor kérheti akár házhoz rendelésre is a megvásárolt árut. Maga az online rendelés maximálisan egyéni igényekre szabható, és ha a termék mégsem lenne a megfelelő 30 napon belül, minden probléma nélkül vissza váltható. De amennyiben valaki mégsem igazán bízik meg az online rendelésben, keresse fel az üzletüket, amely a Teréz körút 50 szám alatt található, itt kérhet a kedves érdeklődő szemvizsgálatot, vagy akár személyre szabott tanácsadást is, illetve több típusú szemüveget is van lehetősége felpróbálni, hogy majd az ő hozzá leginkább illő típust tudja megvásárolni.

Az eOptika üzletpolitikája

Bár személye s véleményem szerint sokkalta hatékonyabb és gyorsabb az online rendelés. Amennyiben az online rendelés lehetősége mellett döntünk, több alternatívát is választhatunk a szállításhoz, egyrészt a Foxpostot, amit személyesen én is próbáltam és nekem abszolúte bevált. Továbbá a városban elhelyezkedő különböző posta pontokon is van lehetőség az átvételre illetve házhoz is kérhetjük a szállítást, amennyiben számunkra az az egyszerűbb megoldás. Továbbá megint csak hatalmas előnye az eOptikának, hogy 120 százalékos ár- garanciát vállalnak a termékeikért, ami annyit jelent, hogy ha az adott terméket valahol olcsóbban találnánk meg, mint az eOptikában a különbözet 120 százalékát vissza fizetik, ami azért jelentős biztosíték arra, hogy valóban nem fogunk találni olcsóbban sehol olyan jellegű szemüveget, mint amelyet ők forgalmaznak. Mindemellett biztosítják, a termék maximális eredetiségét és a lehető legjobb áron való elérését. A cég fő célja, hogy a vásárlók maradéktalanul elégedettek legyenek és sokkal gyorsabban és olcsóbban tudjanak hozzá jutni a megvásárolt termékekhez, mint a konkurens cégeknél.

 Eoptika szolgáltatásai

 Mint már a fentiekben is említettem lehetőség van az online vásárlásra a házhoz szállítás lehetőségére is, illetve a különböző posta pontokra való rendelésre, amennyiben nem megoldható az, hogy a szállítás időpontjában otthon tartózkodjunk sokkalta jobb opció, mint hogy egy egész nap szabadságot vegyünk ki csak azért, hogy a postást várjuk. Továbbá írtam a 120 százalékos garanciáról illetve a kiválóan használható web katalógusról is. Egyébiránt van lehetőség az irodájukban látás vizsgálatra és a kapott eredmény alapján egyéni lencse megtervezésére is, magához a szemvizsgálathoz kétségkívül a legmodernebb eszközök állnak a rendelkezésükre. Ezen felül még szintén az irodában lehetőség van kontaktlencse igény felmérésére ezzel kapcsolatos konzultációra, illetve annak a behelyezésének és hosszú távú hordásának a betanítására és nem utolsósorban lehetőség van egyéni igényekre szabott szemüvegek elkészítésére is. Továbbá ha valaki felmegy a www.eoptika.hu honlapjára az akciók és kuponok fül alatt számos kupon van feltöltve, amelyet vásárlás során be lehet válltani. De egyéb célból is érdemes felmenni a honlapra, hiszen a választékot és a folyamatos leértékeléseket nyomon lehet követni, így ha szerencsénk van, nagyon jó áron tudunk hozzá jutni jó szemüveghez.

Miért éri meg az eOptikánál vásárolni?

Jelen pillanatban éppen 50%-os kontaktlencse akció van bizonyos termékekre illetve a márkás szemüvegekre is egészen elképesztő akciók vannak. Bizonyos darabokat akár 70% százalékos árengedménnyel is el lehet hozni online vásárlás esetén.

Úgy gondolom mindenkinek érdemes felnéznie az e-optika honlapjára amennyiben kiváló minőségű és gyönyörű szemüvegre szeretne beruházni. Legyen szó akár szemüvegről, akár kontaktlencséről, akár napszemüvegről egészen biztosan megtalálja az igényei szerint való modellt. Hiszen a választék szinte teljesen kimeríthetetlen és az állandó akciók illetve kupon lehetőségek mindig nyújtanak olyan alternatívát mellyel nem csak egy gyönyörű optikai kellékkel lettünk többek, hanem a pénztárcánkat is megkíméltük mindenféle felesleges kiadástól. Az adott pénz megspórolásából, pedig akár egy másik minőségi termékre is beruházhatunk.